Malaysia Terus Bersolidariti

Malaysia Terus menerus memberi tekanan kepada Myanmar.

.

Parti Politik dan Ngo terus berkempen dan turun berdemonstrasi bagi menjukkan tanda sokongan kepada Etnik Rohingya disamping memberi tekanan yang besar kepada Kerajaan Myanmar.

.

Perdana Menteri Malaysia, Dato Seri Najib sendiri akan turun berdemonstrasi bagi membantah kekejaman yang terjadi kepada bangsa Rohingya ini.

.

Ayuh anda semua, tunjukkan semangat bersolidariti anda, lupakan dulu perselisihan politik demi menjaga Ummah yang sedang teruk dibedil oleh tentera Myanmar di sana.

.

Mari bersama kami dalam mengumpul seberapa banyak sumbangan masyarakat Malaysia dalam menghantar Bantuan untuk krisis ini pada awal Januari 2017.

.

Teruskan Sumbangan anda di sini.

.

Klik disini untuk menyumbang.

#FoodFlotillaForMyanmar #Solidariti

Kami Bantu Anda Salur Sumbangan Secara Online!

DANA MAPIM

5622 6354 0066

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by MAPIM. Proudly created for WWW.MAPIM.ORG

Klik Untuk Dengar Radio Tajaan MAPIM:

Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengalaman sebenar. Pengunjung dinasihatkan menyumbang dengan mengikuti arahan yang disediakan. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada penyumbang di atas projek, program dan bantuan berdasarkan faktor keselamatan, cuaca dan suasana situasi sebenar.